Invent

Høknes

Høknes Eiendom vil utvikle over 100 tomter i en av de mest attraktive deler av Namsos. Årsakene til at området oppfattes positivt i boligmarkedet er mange.

Beliggenheten er unik når det gjelder sol og utsikt. Hvilken utsikt din tomt har, avhenger av hvilken tomt du velger. En stor del av tomtene vil gi deg utsikt over Namsos sentrum, Namsenfjorden og det brede utløpet av laksevassdraget Namsen. Plasseringen er samtidig slik at solforholdene vil være særlig gunstige. Dette varierer noe både med årstid og plassering i feltet, men gjennomgangstonen er at området er meget solrikt.

Nærområdet

Nærområdet tilbyr et vell av aktiviteter og tjenester. Både barnehage, barneskole og ungdomsskole ligger noen minutters gange fra boligfeltet. Det samme gjelder en av Nord-Trøndelags mest moderne videregående skoler, Olav Duun videregående skole.

I nærheten av skoleanleggene ligger mulighetene åpne for en aktiv fritid for voksne og barn. Du finner blant annet en nyanlagt kunstgressbane og ballbinge ved Namsoshallen. I hallen finner du innendørs kunstgressbane og to haller for andre aktiviteter (handball, volleyball, turn osv). Trives du bedre i det våte elementet, kan du heller besøke svømmeanlegget Oasen med 50-meters basseng, varmebasseng og treningsrom – alt i en spesiell atmosfære, ettersom Oasen er sprengt inn i fjellet.

20 minutters gange bringer deg inn til Namsos sentrum med alle handelsfasiliteter, offentlige tjenester, sykehus og høgskole.

Men hvis du heller velger å gå den andre vegen, bak feltet, er du inn i skog og mark på fem minutter.

thumb_up
Les mer om Namsos og alt byen byr på her.

Høknes Eiendom

  • speech_white Tel. +74 27 22 22
  • speech_white Mobil 901 901 16
  • mail_white E-mail: post@hoknes.no
  • Scroll to top