Invent

En by med sjel

Namsos har nemlig en spesiell byhistorie – et kulturliv som sannsynligvis savner sidestykke – en lakseelv som trekker folk fra mange land – nasjonale politikere av stort format – midtpunkt i en region som strekker seg fra nasjonalpark med praktfulle fjell og vidder til sørlandsk kyst.

Namsos, som er bygget opp ved Namsens utløp, er fundert på de naturgitte forutsetningene som elva har gitt for sagbruk. Byen har fortsatt sagbruk, men tømmeret fløtes ikke lenger i elva. Namsen har fått en annen hovedfunksjon for byen gjennom å være Norges beste storlakselv, som trekker fiskere fra hele Norge og Europa. Byen er også en av landets beste handelsbyer.

Det er heller ikke uten grunn at byen har fostret artister som Stein Ingebrigtsen, Åge Aleksandersen, DDE, Terje Tysland, Askil Holm, Chand Thorsvik, Thomas Brøndbo, Nullskattesnylterne, Grannes og mange, mange flere. Musikk- og kulturlivet i byen er kanskje det som skiller Namsos mest fra alle andre byer i Norge. Deltagelsen er formidabel, og det er opplest og vedtatt at det både er mulig og tillatt å bli stor, selv om man kommer fra en liten by. Det gjelder så vel innen musikken, som i politikken og næringslivet.

Bygger framtiden

Byen unike musikk- og kulturliv har dype røtter. Selvfølgelig finner du verdens fjerde beste rockehotell her, Scandic Rock City, med vinylplater som både dekketallerken og lysekrone. Vegg i vegg er det et opplevelsessenter for Trønderrock, moderne kinoanlegg og blant landets beste lydstudio og konsertarenaer. Tar du deg en tur, er sjansen stor for å treffe på både godt etablerte og gryende artister.

Nær sagt alle sentralt beliggende områder i og rundt byen er bygd ut. For å understøtte utvikling og videre vekst i Namsos, jobber vi med å tilgjengeliggjøre attraktive tomteområder.
. Les mer om selve tomteområdet her.

thumb_up Kjekt å vite om Namsos!

Høknes Eiendom

  • speech_white Tel. +74 27 22 22
  • speech_white Mobil 901 901 16
  • mail_white E-mail: post@hoknes.no
  • Scroll to top